Paradajz bombe

U Srbiji je sve više proizvođača kod kojih povrće, sazri „preko noći“. Posebno je to slučaj kod paradajza. Naoko sočan i zdrav, ali kada se presječe i zagrize, svima je više nego jasno da je jarkocrvenu boju dobio na brzinu. Mnogi nesavjesni povrtari koriste nedozvoljeni etrel, kako bi povrće brže sazrelo, što može da ima i štetne posljedice po zdravlje ljudi, posebno kada se upotrebljava bez kontrole.

paradajz

E sad me živo interesuje čime su prskani naši političari i ostala boranija koja brzo mijenja političke boje, a povrh svega ne vidim da se ikad malko zarumene.

„Prskan paradajz pocrveni preko noći. Političar koji uprska stvari ni da porumeni za mandat.“

Teroristička organizacija Al Kaida je ove nedjelje objavila onlajn magazin u kom se muslimani širom svijeta pozivaju da izvrše napade u SAD i Britaniji i da za to koriste bombe koje mogu sami da naprave prema uputstvima iz magazina. U magazinu, koji je objavila medijska „produžena ruka“ Al Kaide „Al Malhem“, na devet strana se detaljno, uz fotografije, opisuje kako mogu da se „naprave bombe u maminoj kuhinji“, prenosi britanska štampa.

bomba
Oni koji su zakuvali odnose sa islamskim svijetom to najbolje znaju. Sve je to iz njihove kuhinje izašlo, po njihovom receptu.

 

„Islamski teroristi objavili recept za izradu bombe u kuhinji. Zaprška miriše na Zapadnu kuhinju“

Advertisements

19 mišljenja na „Paradajz bombe

  1. sve moze da se nadje, svaka informacija za prskanje , trovanje i bas lepo sto nas svuda o tome informisu. Prosto da znamo , a i oni koji hoce to da koriste da ne lutaju u trazenju informacija.

  2. Uvek će mi biti zabavni ljudi koji ne veruju u teoriju zavere, a veruju da je SAD donela “preko potrebnu demokratiju“ u Libiju npr. Dok u Saudijskoj Arabiji verovatno cvetaju ljudska prava. 🙂
    Odličan post 🙂

  3. Gledala americki film po istinitom dogadjaju o svojevremeno zvanicno izdatoj knjizi (u pozamasnom tirazu) na temu kako izvrsiti ubistvo i prikriti tragove i dokaze, tako da me ne cudi da je casopis koji pominjes izdao nesto slicno. Verujem da svako zanje onako kako je posijao, ali isto tako mi je jasno da tokom zetve bude poznjeto (valjda se tako kaze) i ono sto „ni luk jelo ni lik mirisalo“ kao i da se, obicno, saceka dok sve dodje na svoje mesto. No, tako zivot funkcionise pa se trudim prihvatiti sto ne mogu promeniti.

  4. Pre vise godina sam slusala coveka koji je saradjivao sa uzgajivacima jabuka, malina… Objasnili su mu sta sve od hemikalija koriste, kako uspevaju da dugo odrze jabuke da budu onako lepog izgleda, kako ubrzavanju sazrevanje, sta sve rade sa malinama pre nego dodju do nas i dodao da bi retko ko kupovao navedeno voce kada bi znao sta sve pojede zajedno sa tim zdravim, prirodnim vockama 😯 .

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s